Referenser


Pernilla Burakovsky 

Rektor Pysslingen förskolor, Malmö

"Eva har verkligen hjälpt våra pedagoger att hitta nya strategier och metoder för att få varje barn att få de allra bästa förutsättningarna. Lekgrupper har vuxit fram i dina spår och det är vi så glada för. Det har gjort stor skillnad för många .

Annika Aveling

Rektor Klöverstugan & Tegelbrukets förskolor, Svedala

"Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med Eva i två olika uppdrag. Hennes engagemang och förmåga att skapa goda relationer till kollegor, barn och vårdnadshavare gör att hon snabbt får förtroende och kan handleda kollegor."

Carina Romner

Pedagog, Pysslingen Morotens fsk. Malmö 

"Eva är en kollega inom fsk som går all in för barnets/ barnens bästa och ger oss kollegor ett fantastiskt stöd i pedagogiska relationer, i kartläggningar och i att ta fram handlingsplaner för enskilda barn och gruppen.

Med sin breda erfarenhet i kombination med sin specialpedagogiska kunskap hittar Eva lösningar för att ge varje barn de bästa förutsättningar att utvecklas och lära i en miljö som främjar och stärker barnets positiva utveckling. Tack, Eva"

Familjen Nigro -Svanberg

Vårdnadshavare

"Med stort personligt engagemang och professionell kompetens fick vår son hjälp av Eva. Det pedagogiska anpassadet och varma bemötandet gjorde stor skillnad för vår son med en generell språkstörning liksom för oss föräldrar. Eva var mycket lyhörd och innovativ med olika pedagogiska aktiviteter. Vi har alla tre känt oss tacksamma för att få Evas hjälp vilken underlättade vår sons språkutveckling och de sociala svårigheter som den medför. I övergången mellan förskola och förskoleklass var Eva ett oumbärligt stöd hela vägen, allt för för vår sons bästa. Vårt förtroende kunde inte vara högre för Evas kompetens och vi rekommenderar henne starkt."

Annika Nilsson

Fd kvalitetsledare Pysslingen förskolor

"Eva har varit ett stort stöd för oss i arbetet med barn som behöver det där lilla extra. Hon har gett våra pedagoger nycklar till hur de kan bemöta och hantera svårigheter som dessa barn möter i sin vardag.

Många pedagoger har genom handledning av Eva fått en ökad kompetens och känner nu en större trygghet i hur de kan arbeta både förebyggande och i akuta situationer.

Tack vara stödet från Eva har våra barn fått större förutsättningar att lyckas!"

Janet Kullberg 

Arbetslag Räkan, Vårberga förskola, Malmö 

"Vi på avdelningen Räkan har varit mycket glada och tacksamma över att ha kunnat vända oss till Eva för råd och stöttning inom specialpedagogik. Eva har följt oss i vårt arbete, varit genuint intresserad och engagerad och har bidragit med sina kunskaper, hjälpt oss med kartläggningar, handlingsplaner samt även bekräftat och lyft oss i tvivelaktiga stunder. Detta har lett till positiv utveckling för oss alla dvs det enskilda barnet, hela barngruppen samt för oss pedagoger i arbetslaget. 😃👏"